Regulament acces SMART Aventura Parc

Parcul Smart Aventura este destinat persoanelor cu varsta de minim 4 ani, ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor, conform exigentelor de securitate.
Va rugam sa cititi cu atentie aceste reguli sis a va adresati personalului angajat al SMART Aventura parc in cazul in care aveti intrebari.
Minorii vor fi obligatoriu insotiti de catre un adult (tutore/parinte).
Activitatea specifica parcului de Aventura este desfasurata exclusiv in aer liber, in natura. Pe acest teren pot aparea schimbari de nivel bruste, crengi, radacini, frunze uscate pe care puteti aluneca. Recomandam ca incaltamintea sa fie adecvata acestui mediu (este interzis accesul cu sandale).
Potecile si marcajele din cadrul Parcului de Aventura au fost realizate pentru siguranta dumneavoastra. Parintele/tutorele va fi responsabil pentru siguranta si integritatea copiilor ce participa la activitatile organizate.

1. Echipamentul inchiriat trebuie utilizat doar in felul in care v-a fost indicat.
2. Deterioararea echipamentului sau folosirea lui in alte conditii fata de cele care v-au fost prezentate, duce la plata acestuia de catre utilizator.
3. Tinuta vestimentara in parcul de Aventura trebuie sa fie sport, cu incaltaminte adecvata acestui tip de activitate.
4. Persoanele cu parul lung il vor purta strans.
5. Este obligatorie participarea la sedinta de instruire.
6. Carabinele de siguranta si echipamentele de protective trebuie folosite in permanenta.
7. Fiecare activitate din cadrul Parcului SMART Aventura va incepe cu un parcurs didactic ghidat de catre instructor.
8. Balansarea, degradarea jocurilor este interzisa.
9. Trecerea pe sub jocuri este interzisa.
10. Aruncarea cu obiecte de pe platforme sau din cadrul jocurilor este strict interzisa.
11. Un joc poate fi parcurs de o singura persoana.
12. Pe platforma pot sta doua persoane.
13. Administratorul Parcului SMART Aventura isi rezerva dreptul de a suspenda activitatile desfasurate, in cazul unor intemperii (vant, furtuna, ploaie).
14. Daca aveti intregari legate de un anumit parcurs sau de folosirea unui joc, va rugam sa va adresati personalului SMART Aventura Parc.
15. Administratorul SMART Aventura Parc isi rezerva dreptul de a exclude din parc (fara rambursarea pretului biletului) orice persoana care nu respecta regulile de Securitate.
16. Persoanele sub influenta alcoolului, a drogurilor sau a altor substante halucinogene nu sunt admise in Parcul SMART Aventura.
17. Grupurile (de copii) vor fi supravegheate de catre organizatorul activitatii.
18. Parcurgerea traseelor de Aventura nu este recomandata femeilor gravide.
19. Este strict interzis fumatul in cadrul parcului de Aventura.
20. Conducerea SMART Aventura Parc nu isi asuma responsabilitatea in cazul producerii unor accidente cauzate de neglijenta clientilor sau din cauza nerespectarii normelor de siguranta.
21. Parcurgerea traseului de practica este obligatorie pentru toti participantii. Instructorii isi rezerva dreptul de a repete probele in cazul in care nu sunt effectuate in mod correct.
22. Traseele (verde si albastru) destinate adultilor (+10 ani) nu sunt recomandate persoanelor ce cantaresc peste 100 kg.

Home
Contact